Den haag
+31 (0) 85 489 69 70
info@newlifeliving.nl

New Life Living  “Safehouse”

NEW LIFE LIVING | Veilig thuis in herstel

Created with Sketch.

“Veilig thuis in herstel”

Heb jij een verslaving als primaire problematiek en zoek je begeleiding naar een verslavingsvrij leven? Wil je daarbij beschermd wonen in een safehouse of heb je behoefte aan ambulante begeleiding? Ben je clean en nuchter en heb je een klinische behandeling gehad? Dan is New Life Living er voor jou.

New Life Living begeleidt mensen die gemotiveerd zijn om abstinent te blijven en verder te werken aan hun herstel. Wij begrijpen jou als geen ander. Onze cliënten zijn als mens gelijkwaardig aan de begeleiders, die goed zijn opgeleid en waarvan een aantal ervaringsdeskundig zijn. Zo maken wij deel uit van de oplossing. Want herstellen van verslavings- en gedragsproblemen doe je niet alleen.

New Life Living heeft oog voor jou als individu. Parallel aan jouw herstel begeleiden wij ook jouw naasten die jou ondersteunen bij jouw proces in herstel van verslavings- en gedragsproblemen. Dit doen wij door het organiseren van bijeenkomsten met familie en naasten, maar ook door gezamenlijke sessies met jou en je familie en naasten.

Onze persoonlijke maatgerichte begeleiding sluit aan op de 12-Stappen Minnesota behandeling. Je doet mee met de groepsactiviteiten in het kader van herstel, sport en mindfulness. Wij vinden welzijn en welbevinden net zo belangrijk als de begeleiding op het gebied van huisvesting, financiën, sociaal functioneren, psychisch functioneren, zingeving, lichamelijk functioneren, praktisch functioneren, dagbesteding en persoonlijke verzorging. Dit alles is van invloed op het herstel.

Door onze benadering en begeleiding stroom jij uit naar een clean en sober leven, als zelfredzaam mens, die een passende plek inneemt in de maatschappij, in relaties en in je werk.

De beschermde woonvorm ‘safehouse’ bij New Life Living

In een beschermde woonvorm ‘safehouse’ woon je samen met anderen. Je hebt een eigen kamer en deelt de woonkamer, open keuken, toilet en douche met je medebewoners. Je leert persoonlijk en op een dieper niveau samen te werken. Ook krijg je steun van je medebewoners en andersom. Tijdens dit verblijf krijg je intensieve begeleiding van een persoonlijk begeleider en volg je diverse groepsmodules. Deze begeleider heeft maximaal vijf cliënten.