Den haag
+31 (0) 85 489 69 70
info@newlifeliving.nl

Het team van New Life Living

NEW LIFE LIVING | Veilig thuis in herstel

Created with Sketch.
Tijdens je verblijf bij New Life Living krijg je intensieve begeleiding van ons team en een persoonlijk begeleider en volg je diverse groepsmodules. Deze begeleider heeft maximaal vijf cliënten.

Raymond Veenman

Bestuurder

Mijn naam is Raymond Veenman bestuurder en oprichter van New Life Living. Wat ik mooi vindt aan mijn werk, is het kunnen bieden van een veilige omgeving waar mensen verder kunnen werken aan het herstel en de moeilijkheden in het leven waar ze tegen aanlopen. Tevens is het mooie aan mijn functie dat ik de mogelijkheid heb om verschillende partijen die gemoeid zijn met het herstel van hun cliënten samen te brengen. Omdat ik van mening ben dat een goede kwaliteit van zorg alleen maar geboden kan worden als we met de diverse partijen op een constructieve manier met elkaar samenwerken. Daarnaast ontroerd het mij iedere keer weer als ik zie dat iemand na een succesvol doorlopen traject bij New Life Living zijn leven weer op orde heeft weten te krijgen. Dat is dan ook waar we het allemaal voor doen. Dit kan ik ook alleen maar doen samen met mijn fantastische team dat zich hieronder aan u voor zal stellen.

Mohamed Outmany

Coördinator zorg

Mijn naam is Mohamed Outmany, coördinator zorg binnen New Life living. Het mooiste van het werk vind ik het werken binnen een team met verschillende disciplines en kwaliteiten. Met als gezamenlijk doel, cliënten die aan het begin van hun herstel zitten te helpen weer volwaardige leden van onze maatschappij te worden. En hun de zin van het leven terug te helpen vinden.

Theo Wildschut

Persoonlijk begeleider

Mijn naam is Theo Wildschut, werkzaam als persoonlijk begeleider binnen New Life Living. Wat ik mooi vind aan het werken bij New Life Living is, dat ik getuige mag zijn van mensen die binnen het hersteltraject een groei doormaken. Het geeft voldoening een bijdrage te leveren aan de harmonieuze sfeer in het safehouse, waar mensen na een stormachtige fase in hun leven, hun rust en kracht terug kunnen vinden. Daarbij inspireren de verschillende soorten karakters mij. Iedereen bewandelt zijn persoonlijke weg, maar wat we samen doen is leren, motiveren, steunen en met elkaar lachen.

Rob Prijs

Persoonlijk begeleider

Mijn naam is Rob Prijs, persoonlijk begeleider binnen New Life Living.Het samenwerken met cliënten aan hun individuele herstel staat bij mij centraal. Iedereen behoeft een andere aanpak op zijn/haar eigen doelen of toekomstwensen. New Life Living biedt naast een vaste structuur ook de mogelijkheden voor cliënten om zich te ontwikkelen op hun eigen tempo. Dat maakt het werk uitdagend. Iedereen verdient een tweede, derde kans en samen met cliënten het herstelproces te doorlopen, is voor mij de voornaamste reden om dagelijks met enthousiasme aan de slag te gaan.

 

Marie-Helene Dauw van der Krap

Persoonlijk begeleider en mindfulness/energetisch trainer

Mijn naam is Marie-Helene Dauw van der Krap, werkzaam als persoonlijk begeleider binnen New Life Living. Daarnaast verzorg ik binnen New Life Living energetische trainingen, mindfulness training en meditatiesessies. Het mooie aan werken binnen New Life Living vindt ik, om te zien hoe een cliënt instroomt en zich daarna ontwikkelt. Ik stel mij dan altijd de vraag hoe hij zich zal bewegen binnen het traject. Als ik dan zie hoe deze client wordt opgevangen met een openheid en behulpzaamheid van de bestaande groep en het team van begeleiders, ben ik blij dat ik deel mag uit mag uitmaken van dit team. Waarin gezamenlijk wordt gezorgd voor een veilig thuis voor deze client en waar hij of zij op een open, eerlijke en respectvolle wijze zijn of haar rol kan vervullen binnen de groep en het eigen herstel.

Brian Oosthuizen

Fitnesscoach en personal trainer

Mijn naam is Brian Oosthuizen werkzaam binnen New Life Living als personal trainer en fitnesscoach. Wat ik het mooi vind aan mijn werk binnen New Life Living is het motiveren en adviseren van cliënten in de sport. Iedere client binnen New Life Living is een uniek persoon en daarom zal het sporten altijd maatwerk zijn. Iets wat we voor alle clienten New Life Living nastreven. Ik heb reeds vele cliënten onder mijn hoede gehad en deze ook op indrukwekkende wijze vooruitgang zien boeken en doelen zien halen die hen sterker maakt om goed in herstel te kunnen blijven. Vooral die vooruitgang herinnert mij er iedere keer weer waarom ik dit doe en dit zo leuk vind.

Marcel Hintze

Ervaringsdeskundige en creatief begeleider

Systeemcounseler en begeleider topic/12 stappen-groepen

Per 1 februari 2018 zal Pieter de Roos starten als counselor en systeemtherapeut binnen New Life Living. Pieter zal zich later nog uitgebreider voorstellen. Hij heeft zijn sporen ruimschoots verdient binnen de verslavingszorg en is o.a. werkzaam geweest bij Ready for Change, Yes We Can Clinics, Stichting Naast en incidenteel ook al voor New Life Living.

Vacature

Op dit moment hebben wij geen open vacature, maar je kan uiteraard altijd je CV met een goede motivatie aan ons toezenden. Waarin je aangeeft wat jouw bijdrage aan ons team zal zijn en wat voor ons de reden zou moeten zijn om toch met jou in gesprek te gaan.

New Life Living is een groeide onderneming waarin we graag werken met gemotiveerde mensen die iets bij te dragen hebben aan ervaring en kennis.

Neem contact met ons op:

Heb je een vraag aan een van ons dan kan je altijd contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch via +31 (0) 85 489 69 70 of via het onderstaand contact formulier. Wij streven er altijd naar je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
Als je een vraag hebt voor een specifiek team lid dan graag even zijn of haar naam bovenaan in het bericht vermelden dan zorgen we ervoor dat hij/zij jou persoonlijk beantwoordt.

Alle communicatie wordt altijd confidentieel behandeld.