Tijdens jouw verblijf bij New Life Living krijg je intensieve begeleiding van ons team en een persoonlijk begeleider en volg je diverse groepsmodules.
Deze begeleider heeft maximaal vijf cliënten.

Ons team bij New Life Living

Raymond Veenman

Raymond Veenman

Bestuurder

Raymond Veenman is bestuurder en oprichter van New Life Living. "Wat ik mooi vind aan mijn werk, is het kunnen bieden van een veilige omgeving waar mensen verder kunnen werken aan het herstel en de moeilijkheden in het leven waar zij tegenaan lopen. Tevens is het mooie aan mijn functie dat ik de mogelijkheid heb om verschillende partijen, die gemoeid zijn met het herstel van hun cliënten, samen te brengen. Ik ben van mening dat een goede kwaliteit van zorg alleen maar geboden kan worden als we met de diverse partijen op een constructieve manier met elkaar samenwerken. Daarnaast ontroerd het mij iedere keer weer als ik zie dat iemand na een succesvol doorlopen traject bij New Life Living zijn leven weer op orde heeft weten te krijgen. Dat is dan ook waar we het allemaal voor doen. Dit kan ik ook alleen maar doen samen met mijn fantastische team dat zich hieronder aan u voor zal stellen."

Mohamed Outmany

Mohamed Outmany

Manager Zorg

Mohamed Outmany is Manager Zorg binnen New Life living. "Het mooiste van het werk vind ik het werken binnen een team met verschillende disciplines en kwaliteiten. Met als gezamenlijk doel, cliënten die aan het begin van hun herstel zitten te helpen weer volwaardige leden van onze maatschappij te worden. En ze de zin van het leven terug te helpen vinden."

Rob Prijs

Rob Prijs

Persoonlijk begeleider

Rob Prijs is persoonlijk begeleider binnen New Life Living. "Het samenwerken met cliënten aan hun individuele herstel staat bij mij centraal. Iedereen behoeft een andere aanpak op zijn/haar eigen doelen of toekomstwensen. New Life Living biedt naast een vaste structuur ook de mogelijkheden voor cliënten om zich te ontwikkelen op hun eigen tempo. Dat maakt het werk uitdagend. Iedereen verdient een tweede, derde kans en samen met cliënten het herstelproces te doorlopen, is voor mij de voornaamste reden om dagelijks met enthousiasme aan de slag te gaan."

Marie-Helene Dauw van der Krap

Marie-Helene Dauw van der Krap

Persoonlijk begeleider en mindfulness/energetisch trainer

Marie-Helene Dauw van der Krap is werkzaam als persoonlijk begeleider en mindfulness/energetisch trainer binnen New Life Living. "Ik verzorg binnen New Life Living energetische trainingen, mindfulness training en meditatiesessies. Het mooie aan werken binnen New Life Living vindt ik, om te zien hoe een cliënt instroomt en zich daarna ontwikkelt. Ik stel mij dan altijd de vraag hoe hij zich zal bewegen binnen het traject. Als ik dan zie hoe deze cliënt wordt opgevangen met een openheid en behulpzaamheid van de bestaande groep en het team van begeleiders, ben ik blij dat ik deel mag uit mag uitmaken van dit team. Waarin gezamenlijk wordt gezorgd voor een veilig thuis voor deze cliënt en waar hij of zij op een open, eerlijke en respectvolle wijze zijn of haar rol kan vervullen binnen de groep en het eigen herstel."

Brian Oosthuizen

Brian Oosthuizen

Personal trainer en fitnesscoach

Brian Oosthuizen is werkzaam binnen New Life Living als personal trainer en fitnesscoach. "Wat ik het mooi vind aan mijn werk binnen New Life Living is het motiveren en adviseren van cliënten in de sport. Iedere cliënt binnen New Life Living is een uniek persoon en daarom zal het sporten altijd maatwerk zijn. Iets wat we voor alle cliënten New Life Living nastreven. Ik heb reeds vele cliënten onder mijn hoede gehad en deze ook op indrukwekkende wijze vooruitgang zien boeken en doelen zien halen die hen sterker maakt om goed in herstel te kunnen blijven. Vooral die vooruitgang herinnert mij er iedere keer weer waarom ik dit doe en dit zo leuk vind."

Marcel Hinze

Marcel Hinze

Creatief begeleider

Marcel is ervaringsdeskundige en creatief begeleider

Pieter de Roos

Pieter de Roos

Counselor en systeemtherapeut

Pieter de Roos is counselor en systeemtherapeut binnen New Life Living. Hij heeft zijn sporen ruimschoots verdient binnen de verslavingszorg en is o.a. werkzaam geweest bij Ready for Change, Yes We Can Clinics, Stichting Naast en incidenteel ook al voor New Life Living.


MELD JE DIRECT AAN


Heb je vragen of wil je nog meer informatie?

Je kunt ons telefonisch bereiken via:

+31 (0) 85 489 69 70