“Onze werkwijze is gebaseerd op jouw hulpvraag”

Aanmeldprocedure

Aanmelden gaat via het aanmeldformulier op onze website.

Zodra wij het formulier hebben ontvangen nemen wij contact op met jou via de mail.

Voor aanvullende informatie kun je telefonisch contact opnemen via  +31 (0) 85 489 69 70

Intakegesprek

Zodra wij een plek hebben volgt een intakegesprek bij ons op kantoor of via telefoon of Skype wanneer je niet in de gelegenheid om persoonlijk langs te komen, bijvoorbeeld als je nog in een kliniek zit voor een behandeling.

Om in te kunnen stromen stellen wij in ieder geval als voorwaarde dat je een klinische behandeling met succes hebt doorlopen.

Motivatie en volledige abstinentie is heel belangrijk om het programma bij ons succesvol af te ronden.

Verblijf in ‘beschermd wonen’ bij New Life Living

Wanneer je bij ons instroomt krijg je een persoonlijk begeleider toegewezen, die samen met jou een begeleidingsplan opstelt. Dit plan is gebaseerd op de specifieke hulpvragen van jou in relatie tot jouw verslaving- en onderliggende problematiek. Daar waar nodig verwijzen wij eventueel door naar onze samenwerkingspartners zoals haptotherapeuten, psychologen en andere behandelaren. Wij onderhouden nauw contact met de klinieken waar je eerder bent behandeld.

We verwachten dat jij je confirmeert aan het programma dat wij bieden. Dit bestaat uit intensieve persoonlijke begeleiding en diverse groepsonderdelen. Daarnaast verwachten we dat je actief naar meetings gaat van zelfhulpgroepen (AA, CA, NA, etc.) en werk je aan de stappen vanuit het 12-stappenprogramma. Het aanbod van New Life Living is zodanig ingericht dat wij jou een begeleiding op maat kunnen aanbieden.

Wij controleren strikt op het gebruik van middelen door middel van urinecontroles en ademtests. Wij werken daarbij samen met het lab van het Maasstadsziekenhuis. Indien gebruik wordt geconstateerd of wij bemerken een terugval in verslaving beëindigen wij per direct het traject.


MELD JE DIRECT AAN


Heb je vragen of wil je nog meer informatie?

Je kunt ons telefonisch bereiken via:

+31 (0) 85 489 69 70